Futur Espanyol va néixer al setembre de 2011, fruit de les inquietuds generades per la situació econòmica, esportiva i social de l’Espanyol.

Les persones que formem Futur Espanyol hem aportat les nostres perspectives i experiències tant professionals com també com a pericos, buscant sumar idees, accions i solucions, innovadores i constructives, que poguessin ser d’utilitat per construir un Espanyol econòmicament sostenible i esportivament competitiu, que generi més ingressos, amb més presència a la societat i amb més notorietat als mitjans de comunicació.

Durant aquests més de dos anys s’ha dedicat una important part del temps a l’anàlisi, la reflexió i el debat entorn de l’Espanyol com a club i com a empresa, amb una mirada innovadora i una crítica constructiva.

Durant aquest temps Futur Espanyol ha anat incorporant nous membres, buscant noves aportacions i experiències que sumessin valor per millorar el treball realitzat.

També hem obert el projecte fent diverses presentacions participatives a grups de pericos buscant un espai de reflexió, crítica i debat sobre el nostre treball i recollint totes les propostes i opinions dels participants per enriquir el projecte.

L’equip de treball de Futur Espanyol continua desenvolupant noves propostes per tal que siguin d’utilitat a l’Espanyol, i el grup està obert a més gent i més idees que aportin valor per a millorar el nostre club.

Les propostes del nostre projecte les deixem de forma desinteressada al servei de l’Espanyol i la seva massa social i podrien ser desenvolupades i implementades per la direcció del RCD Espanyol de Barcelona S.A.D.