Per què RCDE AND KIDS?

Una bona base de l’Espanyol ha de ser el pilar fonamental pel futur del club. S’ha de tenir sempre una cura i una delicadesa al màxim detall per tal de captar socis i fidelitzar els existents en els trams d’edat en el que la seva decisió de pertànyer a un club serà gairebé sempre definitiva.

Per fer que el soci es senti orgullós, mimar totes les accions és prioritari i per això plantegem un full de ruta marcat i valent, RCDE AND KIDS.

Què serà la RCDE AND KIDS?

Un conjunt d’accions dirigides a nens de fins a 15 anys d’edat per tal de fidelitzar-los com a socis o fer que els simpatitzants se’n facin. Aquestes accions es faran en diferents moments clau de les seves primeres vivències en blanc-i-blau.

A través de les seves primeres visites a l’estadi i els seus dies més assenyalats, volem que sàpiguen que hi ha un club que es recorda d’ells, els facilita la proximitat, posa el Club al seu abast i els felicita quan toca.

Objectius:

L’objectiu principal del RCDE AND KIDS és potenciar l’arrelament del nen amb el Club per tal que el sentiment sigui de per vida.

Com es durà a terme?

Seguint l’eix d’actuació de l’Àrea Social, de fidelització dels nostres colors, es faran diverses accions, entre d’altres:

– Regalant obsequis commemoratius i exclusius en el moment en que la pujada del cost del carnet pel canvi de trams d’edat podria fer dubtar en la renovació. (De Nin a infantil i de infantil a juvenil).

–  Podent organitzar festes d’aniversaris a l’estadi per tal de potenciar l’orgull de ser perico, a la data acordada entre les dues parts i amb presència dels monitors corresponents, mascotes, etc..

–  Obsequiar amb postal/fotografia d’aniversari enviada a casa any rere any, i cançó d’aniversari a la mitja part del següent partit amb fotografia inclosa. (Tot adequat a les diferents edats compreses).

En quant a l’objectiu de l’Àrea Social d’omplir el camp i gaudir, adrecem un parell d’accions als més petits:

–  Aproximar l’infant a la gespa per tal que pugui gaudir del club a primera línea durant tot un dia de partit mitjançant la creació d’una Fila Zero, amb vigilància de monitors

–  Realitzar una fotografia amb l’equip abans del partit.

On es farà?

El lloc variarà en funció de l’acció a realitzar. Hi haurà accions que es realitzaran durant la renovació de carnets com els obsequis exclusius, d’altres que les rebran els socis a casa seva via missatger com la recepció de la postal/fotografia d’aniversari, les Festes d’Aniversari a les instal·lacions del Club dissenyades per a tal finalitat i la resta a l’Estadi durant els partits, que són la Fila Zero i la Fotografia amb els jugadors.

A qui va dirigit?

Com a norma general totes les accions de RCDE AND KIDS es dirigeixen a nens i nenes socis fins als 15  anys d’edat, tot i que hi ha accions amb franges d’edat més concretes:

Pressupost:

Part de les accions aquí presentades es finançaran a través de les diverses activitats creades per l’àrea social o per possibles partners interessats en subvencionar-les. Aquí tindríem els obsequis exclusius i la postal/fotografia d’Aniversari.

Alguna de les accions s’autofinança, com poden ser les Festes d’Aniversari. Poden inclús sufragar els costos d’activitats que tenen un cost per realitzar l’esdeveniment, com per exemple la Fila Zero.