Les darreres temporades, la majoria d’equips de Primera Divisió han vist com s’ha reduït el nombre d’espectadors als seus respectius estadis. Aquestes xifres constaten que incrementar l’assistència a l’estadi és una de les grans preocupacions avui i un factor clau per un club com l’Espanyol.

Dinamitzar les jornades que juguem a casa ha de ser un reclam per a motivar la gent a anar al camp, ha de contribuir a atreure més espectadors al Power8 i a fidelitzar als socis. La generació d’activitats i entreteniment al voltant dels partits, ha d’ajudar a millorar l’experiència viscuda i la satisfacció de l’aficionat més enllà del resultat esportiu.

Des de la presentació de Futur Espanyol el passat mes de maig, són molts els pericos que ens han fet arribar idees i propostes, moltes d’elles encaminades a com millorar i incrementar l’assistència d’espectadors a l’estadi. La missió de Futur Espanyol és canalitzar i dinamitzar el talent, les idees i la participació de la massa social de l’Espanyol perquè reverteixi en valor per al Club. En aquest sentit, hem treballat en una iniciativa que enfoqui les aportacions cap a l’experiència que viu un aficionat des que creua la porta del Power8 Stadium fins que l’abandona: ‘MATCH DAY IN’.

MATCH DAY IN és un recull d’idees i propostes de col·lectius, socis i aficionats de l’Espanyol per fer de cada partit al Power8 una experiència única que faci més atractiva l’assistència d’espectadors.

Les idees i propostes pel MATCH DAY IN es van debatre en una taula rodona pública el passat dijous 13 de novembre al Power8 Stadium.

Aquí us podeu descarregar la memòria del MATCH DAY IN amb totes les idees i propostes rebudes i veure el vídeo de la taula rodona.