Futur Espanyol és un grup format per socis de l’Espanyol preocupats per la situació actual del club que volem ajudar a construir un Espanyol millor. L’únic interès de FUTUR ESPANYOL és servir al Club.

Les persones que constituïm FUTUR ESPANYOL hem treballat en un projecte amb la il·lusió i el convenciment que les idees i propostes presentades ajudaran a garantir un millor futur per l’Espanyol.

La nostra única bandera és la blanc-i-blava. Al grup hi és representada la pluralitat social, política i econòmica de la massa social de l’Espanyol i diferents perfils de pericos: hi ha penyistes, tribuneros, supporters, pericos de comarques i de Barcelona, pericos de naixement i nouvinguts.

Els diferents integrants del grup, la majoria dels quals no ens coneixíem entre nosaltres abans de la creació de Futur Espanyol, no hem format mai part ni del Consell d’Administració del club ni de cap plataforma alternativa o grup d’oposició.

Les persones del grup – emprenedors, empresaris, directius d’empresa, professionals liberals itreballadors per compte aliè –hem aportat el nostre treball de forma desinteressada durant més de dos anys, sumant les nostres experiències en diferents camps: direcció d’empreses, dret, vendes, esport, formació, marketing i comunicació.

El grup ha treballat amb discreció i la màxima confidencialitat i no ha volgut presentar-se en societat fins tenir el projecte totalment definit.