Futur Espanyol té com a missió iniciar un debat sobre el projecte de club que es presenta i que té com a objectiu garantir un millor futur per l’Espanyol. En un marc de treball conjunt i de cooperació amb tots els estaments de l’Espanyol, en el qual tant els pericos de peu com la direcció del club puguin sumar i assumir també les seves responsabilitats. Aquesta és la millor manera perquè es produeixi un canvi d’actitud i una necessària transformació del club.

Hem de construir entre tots un Espanyol econòmicament sostenible, esportivament competitiu, més respectat per les institucions i federacions, que generi més ingressos, amb més presència a la societat i amb més notorietat als mitjans de comunicació.

  • Un Espanyol ambiciós, que pensi en gran, que actuï sense complexos i que recuperi la il·lusió de tota la massa social perica.
  • Un Espanyol proper, dinàmic, modern i innovador.
  • Un Espanyol obert i participatiu, atractiu a tothom, on la veu del soci sigui escoltada i tinguda en consideració.
  • Un Espanyol amb un projecte econòmic, esportiu, social i de marketing i comunicació que faci recuperar la confiança a inversors i patrocinadors.
  • Un Espanyol que potenciï les penyes com a veritables ambaixadores del club i que aprofiti la seva integració social en els diferents territoris.
  • Un Espanyol que exploti la implicació i l’activisme de la seva massa social per tenir més presència i generar més ingressos.
  • Un Espanyol que tregui profit que la ciutat de Barcelona és una referència a tot el món i aconsegueixi uns bons ingressos dels més de 8 milions de turistes que cada any visiten la ciutat.

Hem de superar barreres, eliminar tabús i trencar paradigmes. L’Espanyol, per història, prestigi i massa social, té potencial per aspirar a molt més. Hem de créixer socialment i podem ser un referent com a institució en el futbol espanyol.

Cal un canvi radical de mentalitat, una nova manera d’actuar que superi vells complexos i treballar tots junts amb convicció i sense por per un Espanyol que no tingui limitacions.

Cal aprofitar l’activisme de la massa social perica, les seves idees i aportacions perquè ajudin al club a aconseguir els seus objectius estratègics. En les presentacions que hem fet a pericos del nostre projecte ens hem trobat amb un gran interès de tots els convidats a participar i amb un gran agraïment a que les seves opinions siguin escoltades. El debat i les opinions dels pericos sobre qüestions relacionades amb l’Espanyol és un gran actiu que la direcció del club cal que utilitzi, potenciï i aprofiti.